Istandsæt boligen

Selvom du selv synes jeres bolig er uden muligheder kan den være fyldt med muligheder i ikke ser. En dårlig planløsning kan måske forandres ved at flytte nogle skillevægge og skabe ganske nyt syn på hjemmet. Ville det ikke være skønt at få et hjem som i skynder jer hjem til? Mindre ændringer kan skaffe jer ønskeboligen. Rod er ofte en ting som forhindre jer og om i lider af pladsmangel, så begynd med at smide ud.

Skal du købe en bordplade er det vigtigt at være opmærksom på hvor meget vægt bordpladen kan klare, det er nemlig ikke alle bordplader som kan holde til lige meget belastning. Det er også vigtigt at se efter hvilken behandling bordpladen har fået, især hvis bordpladen er af massivt træ. Husk at sørge for at en bordplade til badeværelset er beskyttet mod vand. Har din bordplade ikke den rigtige beskyttelse, er det muligt få behandlet den efter ønske.

Når du først begynder på renovering af boligen er der tit mange ting, der skal have en kærlig hånd. Starter man på køkkenet finder man ud af at soveværelset og bryggerset samtidig bør istandsættes.

Du kan skabe mere plads samt gøre køkkenet mere overskueligt ved at stille frys- og køleskabet ind i et højskab. Dette giver mulighed for, at få en jævn facade. Man kan få højskabe i forskellige størrelser samt med flere design. Mangler du plads til opbevaring på badeværelset kan kan dette løses med et højskab med plads håndklæder, toiletpapir samt kosmetik og cremer.