Rejs på ferie

Jeg tror at noget af det første de fleste vil gøre såfremt man vandt i lotto var at tage til en tropisk ferie ø og blive der ligeså længe man orkede, måske slet ikke vende hjem igen. Uheldigvis kan ikke alle tillade sig dette og må holde os til at rejse i vores ferie.

Så skal kufferten pakkes for jeg skal på ferie. Vores rejse er bestilt men såfremt du også ønsker at ud og rejse, så findes der nogle fif til hvor du har mulighed for at rejse til.

Hvis du vil se savannens dyr er Tanzania det rigtige sted. En Safari er bestemt en oplevelse som huskes. Iagttag antiloper og elefanter og mød den afrikanske kultur.

Man rejser langt mere i dag end før i tiden. Vi har bedre råd til fornøjelser samt charterrejser er ikke så dyre som før i tiden. Det var ikke ualmindeligt for vores oldeforældre ikke at have været i andre lande.

Er man på jagt efter en rejse til en skøn paradisø så er 6 ud af 10 af jordens bedste strande på Seychellerne. Her findes der det blødeste kridhvide sand. Seychellerne er 115 små øer, nogle ubeboede.

Pak ikke for meget bagage på rejsen. Det er ikke ofte man får mulighed for en gallakjole på rejsen samt den fylder i kufferten eller bliver krøllet. Skulle det ske at en kjole er påkrævet kan den nemt lejes.

Verdenen rundt findes der mange forskellige spændende lande der er en rejse værd. Her er bare et lille udpluk af et par af de lande, hvor det pt. er muligt af holde ferie. Fornægt ikke dig selv disse fantastiske oplevelser.