Sørøver udklædning – En af de mest fantastiske kostumer til dette års fastelavnsfest

Så er det ved at være fastelavnstid, og derfor er det igen tid til at finde på sjove kostumer til ungerne. Det kan måske virke vanskeligt at finde på nye kostumer hvert år, derfor kan man nogle gange have brug for noget inspiration eller idéer udefra. Pirat kostumer har altid været et stort hit blandt børn det er blevet moderne hos voksne, og inspireret af Disney’s Kaptajn Jack Sparrow fra Pirates of the Caribbean filmene har piraterne igen fået et comeback.

Noget af det børnene synes er skæggest er ikke kun kostumet men samtidig også det skægge tilbehør du kan købe til et pirat kostume. Du kan få mange forskellige smarte hovedbeklædning i sørøver tema. Det kan være tørklæder en øjeklap og en smart sørøver hat. Vigtigst af alt, ifølge mange børn, er måske de fede plastik våben. Piraterne brugte både sværd, knive og endda pistoler, så der er utroligt meget legetøj til børnenes underholdning i mange timer mens der ventes på at slå katten af tønden og spise dejlige fastelavnsboller.

Engang var det ofteste drenge der synes om at være pirater, men hen ad vejen har pigerne også fået øjnene op for disse flotte kostumer. Man finder flere og flere sørøverkostumer produceret med henblik på piger, i form af fine nederdele og tørklæder.

Mange online forhandlere tilbyder et stort udvalg af piratudklædning i mange farver til både store såvel som små. Ikke alene er det nemmere at finde kostumerne med levering hjem, det er billigere end når du køber disse på gaden.