Undersøg om du er gravid

Der er flere symptomer på en graviditet.

Udebleven menstruation eller lignende. Tegn varierer fra kvinde til kvinde.

Hvad end om graviditeten er ønsket eller uplanlagt er det rart at vide besked så hurtigt som muligt.

Den hurtigste metode til at undersøge, om du er gravid på, er ved hjælp af en graviditetstest. Der er nogle stykker typer, men grund princippet er, at du tisser på testen og ikke længe efter har mulighed for at se svaret. Det bedste resultat er ved at tage testen om morgenen.

Hvis du er usikker på om du venter dig kan et godt råd være at få en graviditetstest, således at du hurtigt kan få svar. De mest almindelige modeller er en graviditetstest strimmel samt en stav.

Uanset om du beslutter dig for stav eller graviditetstest strimmel, så har testen samme høje kvalitet, den eneste forskel er blot om man ønsker at se i en kop eller ej. Ved staven er teststrimmelen sat ind i et plastic hylster, som gør det muligt at tisse direkte på testen. Ved en graviditetstest strimmel, så er du nødt til at tisse i en kop , til gengæld er den billigere.

På de fleste graviditetstest vises to streger ved positivt resultat.

En hjemme-test er en nem samt anonym metode at få besked på og er af samme stor kvalitet som lægens. Såfremt du ikke ønsker at hente en test på det nærmeste apotek og supermarked kan man endog købe en på nettet samt få den fragtet diskret.

Der er eventuelt ingen årsag til at fortælle om det til flere hvis det er falsk alarm.

Er testen tilgengæld positivt er det dog svært at holde skjult i længden.